Clairvoyance

PERSONLIG CLAIRVOYANCE/ få kontakt med afdøde

Medlem af Clairvoyant foreningen V/ Professionel Clairvoyant

Modtag klare, præcise, specifikke, og detaljerede beskeder,

Få ryddet op i fortiden og set Klart på Fremtiden.

Med mulighed for kontakt med afdøde,

Til klarhed for: Fortid/Nutid/Fremtid/Krise/Tab/Traume.

Af professionel Clairvoyant.

Ser frem til at give jer Klarhed.

Clairvoyance Personligt, Par mæssigt og Firma mæssigt.

Typisk tager en clairvoyance 1 time og hjælper dig til at se dit liv i et større perspektiv, så du nemmere kan træffe dine valg.


I en clairvoyance bliver du præsenteret for, hvad den åndelige verden mener, du skal have at vide lige nu.

Lige fra hvor du står i dit liv, til hvordan du kommer videre, fortidens indflydelse på nutiden, til hvilke muligheder der ligger for dig i fremtiden.

Hjælp til krise, tab og traume.

Er der en afdød du har brug for afklaring omkring, eller mangler at sige farvel til, vil det helt klart også være en mulighed.. 

En clairvoyance giver dig selvfølgelig  mulighed for at stille alle de spørgsmål du vil.

Altid med høj etik og moral.

Under clairvoyancen  er det også muligt at få kontakt til afdøde.

Clairvoyance kan bruges privat - parforholdsmæssigt og firmamæssigt.

Kontakt mig på tlf. 28910760

Det siger andre:

Min situation var meget frustrerende , da jeg kontaktede Kit.


så når jeg tænker tilbage på, hvad var det Kit sagde til mig for ca. 1 år siden. Må jeg sande at, hun havde jo RET jeg blev nød til at forholde mig til det jeg ville med mit liv, og sige fra, der hvor det blev for meget for mig. Hvilket jeg har gjort, jeg taler ikke ret meget med min mor og mine 2 søster ( det er ca. 3½ mdr. siden, jeg sidst har talt med nogen af dem og det var i anledning af familie fest ) da der ingen respekt og interesse er for mig, fra deres side.


Jeg er ked af at, det er sådan og jeg bliver også ked af det, når jeg har talt med dem. For vi har ikke noget at tale om . Da jeg er et helt andet sted i livet end de er.


Så nu er jeg i gang med at leve det liv, jeg ønsker. Min mand og jeg holdt bryllup på vores måde. En drømme dag. De blev væk ,for det var ikke på deres måde og så slap de for at bruge de penge på rejse over Storebælt, som de ikke havde lyst til at ofre på mig. Jeg og min mand fik det bedste bryllup og den dejligste dag, som vi aldrig havde turde håbe på. Omsorgen kom andre steder fra og uventet.


Jeg er i gang med en healingmassageuddannelse , hvilket også er med til, at jeg lytter mere til mig selv og mange gange har tænkt ,at det var jo det Kit sagde. I dag står jeg mere fast i, hvad der er godt for mig og handler ud fra, hvad det er jeg vil med mit liv og hvordan det skal leves.


Kit nævnte også ,at jeg har det godt med vand og det måtte jeg jo give hende ret i. Det gør mig glad og jeg slapper af.

Så jeg har fået købt mig en fontæne som jeg har til at stå i stuen ,da jeg slapper af ved vand. Jeg bruger den også når jeg masserer og mediterer ,hvilket jeg ikke er god til at få gjort. Jeg har det sådan, at bare fontænen er tændt give det ro.


Så når jeg trænger til et kærligt spark til at holde hele situationen ud, bruger jeg de mennesker der holder af og støtter mig i min proces deriblandt Kit.


Elaine

Clairvoyantkit.dk

v/Kit Liesel Dalager

Tlf: 2891 0760 

kit@clairvoyancekit.dk

Jeg  har senest været i: 

Greve, Solrød, Ishøj, Køge, Brønshøj, København, Roskilde, Hundige, Odense Kalundborg, Stenløse, Tåstrup, Charlottenlund, Holbæk, Vordingborg, Svendborg, Amager, Vedbæk, Rungsted, Viby Sjælland,Nykøbing.Falster. maribo, Malmø, Bornholm.Struer.Århus, juelsminde.Gilleleje.Ramsømagle,

Ballerup

Jeg er medlem af clairvoyantforeningen og overholder foreningens etiske regelsæt, bl. a. med 100% tavshedspligt.