Om Åndernes verden

Artikel om Åndernes verden

I de seneste år har vi oplevet en fornyet interesse for den religiøse og åndelige verden. Alternative messer blomstrer op i Danmark og tiltrækker tusindvis af besøgende. Mange har især fået øjnene op for clairvoyance på grund af tv-programmer som ’Åndernes magt’ og senest, som det nyeste skud på stammen, ’Jagten på den 6. sans’. De clairvoyante fortæller ofte, at de får deres beskeder fra den åndelige verden, men hvad betyder dette egentlig? Hvad er en ånd, og hvorfor er de her? Amine har talt med den clairvoyante social- og sundhedsassistent Kit Liesel Dalager for at få svar på disse spørgsmål.


Kit har i flere år arbejdet selvstændigt med clairvoyance. Hun er herudover medlem af Clairvoyant Foreningen og har dermed forpligtet sig til at overholde foreningens etiske regelsæt. Kit mener, at det er yderst vigtigt, når man arbejder med energierne, at overholde de etiske regler. Af netop den grund stiller hun aldrig ind på sygdom, død, ulykke, og folk som ikke har givet hende lov. Kit bruger sine clairvoyantiske evner til at hjælpe folk, som blandt andet har oplevet krise, tab, traumer, og som ønsker at komme i kontakt med afdøde familiemedlemmer.

I 2006 udkom Bo Bomuld Hamilton-Wittendoffs bog ’Guide til det okkulte Danmark’. I forbindelse med bogen opsøgte forfatteren Kit for at få hjælp til at undersøge rygterne omkring det nu tidligere Diskotek Absalon på Strøget i København. Kit kunne hurtigt bekræfte, at rygterne talte sandt, og at stedet faktisk var hjemsøgt af ikke kun én, men flere forskellige sjæle.

I middelalderen lå der en gammel kirke, der hvor det tidligere Diskotek Absalon lå, og da diskoteket blev revet ned tidligere på året, fandt arkæologer en masse børneskeletter under dansegulvet. 


- Hvad fornemmede du, da du besøgte Diskotek Absalon?

- Der har ligget en gammel kirke under det ene dansegulv, og der var helt vidunderligt i det rum. Der blev folk forelskede. Det var jeg slet ikke i tvivl om, for det kunne jeg mærke.

Derudover fornemmede jeg en gammel bartender, som gjorde mig dårlig, der var prostituerede, og der var en stakkels pige fra Jylland, som gerne ville hjem. Jeg havde lavet en aftale om, at jeg ikke rensede noget ud, der inde, og den aftale overholdte jeg. Jeg ville heller ikke påtage mig at hjælpe nogen videre der inde, for der var så dårlig energi visse steder.


- Hvad er en sjæl?

- De tanker og følelser en person har haft, bliver til astral- og mentallegemet, og sammen udgør de sjælen. Den fysiske krop går til grunde, men de tanker, følelser, erfaringer og sanser personen har haft i dette og tidligere liv, går videre og bliver til sjælen. Det er også derfor, jeg siger, at hvis mormor var en lille kærlig rundkindet dame, der duftede af kanel, så er hun også sådan, når hun træder frem for mig. De afdøde viser sig, som de så ud, og med kendetegn fra da de levede.


- Hvorfor ”spøger” de?

- Nogle sjæle sidder fast, fordi de ikke har forstået, at de er døde. 99,9 procent af de sjæle, som af en eller anden grund er i folks huse eller lejligheder, er der af kærlighed. Det kan være afdøde familiemedlemmer, der har en besked. Man kan sagtens flytte ind i en lejlighed, hvor kun én person i familien, fornemmer at blive pustet i øret: Enten er det en sjæl, der er knyttet til personen for at give en besked, eller også har der været noget i boligen tidligere, som minder, om det personen går og bokser med. Sjælen er altså kommet til overfladen, fordi en person med de samme følelser, tanker og energier har bragt vedkommende op.


- Hvad er en skytsengel?

- Skytsengle er nogle meget højt energiudviklede væsner, som har det store overblik. Skytsengle er med til at planlægge vores tur herned og står for vores etik og moral. Vi er ikke omgivet af skytsengle 40 gange om dagen, men de kommer ned, når det er nødvendigt. Det vi har omkring os alle sammen, det er guider. Vi har guider, som kommer ned og hjælper os med at takle livet i en periode, og når den guide så har lært os noget, så skifter man guide, så man er klar til en ny læringsproces. Det kan sagtens være familiemedlemmer, der er guider, men familiemedlemmer kan aldrig være skytsengle. 


- Findes der ”onde ånder” og kan de påvirke os?

- Nogle mennesker har svært ved at indordne sig regler, nogle har svært ved at opføre sig som flertallet, og nogle har lyst til at manipulere. Disse mennesker dør selvfølgelig også. - Også folk med afhængighed dør, og disse mennesker kan have meget meget svært ved at slippe det fysiske liv, fordi de får suset fra enten narko, øl, magt eller at holde andre nede. Disse sjæle kan en gang i mellem komme ned og påvirke os, og derfor er det super vigtigt, at den clairvoyant, man går til, har lært at beskytte sig, så man ikke sidder og bliver manipuleret. Det er vigtigt, at man har en clairvoyant, der ved, hvad der foregår.


- Er det farligt at lege ånden i glasset?

- Mange unge mennesker og især unge piger synes, det er spændene at lege ånden i glasset, men der er virkelig nogle piger, som i dag har angst, og som simpelthen er blevet skræmt fra vid og sans på grund af det. Selv jeg, som er så garvet, ville aldrig drømme om at lege med det der. Der er altid de der to piger, som ikke har lyst, og som er skræmt fra vid og sans, men som ikke tør sige nej af frygt for at blive holdt udenfor. Det er altid de piger, som er sårbare, som sjæleligt ikke er klar, og som er angste, der kan trække noget med ned. Det er en farlig cocktail, og de kan nemt få fat i ånder, der manipulerer. Hvis det sker, at ånden praler, truer eller lyver, så er det simpelthen med at slippe, det man har i hænderne. Ingen kærlig ånd gør så noget. Det sker desværre, at sårbare mennesker bliver afhængige af ånden i glasset, og der er desværre piger, der psykisk er gået ned og har måttet runde en psykiatrisk afdeling, fordi de føler sig forfulgt af denne her sjæl. Det sker dog meget meget sjældent.  


Kit holder også foredrag om clairvoyance og udfører husrensninger - såkaldte spøgelsesforløsninger. Du kan kontakte Kit på www.clairvoyancekit.dk   


Clairvoyantkit.dk

v/Kit Liesel Dalager

Tlf: 2891 0760 

kit@clairvoyancekit.dk

Jeg  har senest været i: 

Greve, Solrød, Ishøj, Køge, Brønshøj, København, Roskilde, Hundige, Odense Kalundborg, Stenløse, Tåstrup, Charlottenlund, Holbæk, Vordingborg, Svendborg, Amager, Vedbæk, Rungsted, Viby Sjælland,Nykøbing.Falster. maribo, Malmø, Bornholm.Struer.Århus, juelsminde.Gilleleje.Ramsømagle,

Ballerup

Jeg er medlem af clairvoyantforeningen og overholder foreningens etiske regelsæt, bl. a. med 100% tavshedspligt.