Familie Journalen

Artikel Familie Journalen

Jeg er meget glad for, at Familie Journalen valgte at skrive en artikel omkring mig og mit arbejde, dette vil jeg gerne have lov og dele med jer.


I samtykke med bladet, har jeg fået lov til at gengive artiklen her på min hjemmeside.

Lyt til kærligheden i dig selv!

Den etablerede og den alternative verden går fint hånd i hånd hos den clairvoyante social- og sundhedsassistent Kit Liesel Dalager, som er helt sikker på, at alt er bundet sammen af kærlighed.


Krystalkuglen er erstattet af en krystalengel og den sorte kat af en lille, glad moppe ved navn Trille.

De gamle symboler på en spåkone har hér i huset hos clairvoyant Kit Liesel Dalager i Greve taget en lidt anden udformning end den, vi kender så godt fra både tegne- og gyserfilm.

Og det er ikke gys, der præger situationen denne sommerdag hos den 48-årige sandsigerske, som hele sit liv har vidst, at hun havde evner til at kommunikere med den åndelige verden.

- I min barndom havde jeg altid stor intuition og klarfølelse, og jeg husker især et par oplevelser, hvor der var ”noget” i mit værelse, fortæller Kit. – Jeg kunne naturligvis ikke sætte ord på, men det kunne jeg til gengæld på det, mine veninder havde på hjerte, før de selv fik det sagt.

Skønt det blev en helt almindelig oplevelse for Kit at se flige af fremtiden, skulle der alligevel gå en del år, før hun var klar til at arbejde seriøst med sin clairvoyance.

Omvejen kørte blandt andet forbi Rigshospitalet, hvor Kit arbejdede som sygehjælper på børneafdelingen i 18 år.

- Jeg elskede at have med børnene at gøre, og det samvær har helt sikkert også styrket mine spirituelle evner.

Senere gav en omskoling til social- og sundhedsassistent, nogle års arbejde i psykiatrien og en ansættelse på kræftafdelingens ambulatorium på Herlev Sygehus, hvor Kit i øvrigt stadig arbejder, et indgående kendskab til sine medmenneskers skjulte og fortrængte sider.

- Mennesker indeholder meget mere end det, vi lige kan se, og jeg synes, det er så spændende at kunne hjælpe med at vejlede folk til at finde ind til lige nøjagtig det, der er problemet og så selvfølgelig videregive den rådgivning, der er brug for.

Mange er bange for at få en clairvoyance, men det er kun uvidenhed, der skaber den angst. Folk frygter at få noget at vide, de ikke har lyst til. Men sådan fungerer det slet ikke. Jeg pointerer altid for mine klienter, at clairvoyance kun skal betragtes som et værktøj, der kan bruges konstruktivt.

En person kommer med spørgsmål, som omhandler vigtige ting i livet - hvilken vej skal jeg gå – følelsesmæssigt, bomæssigt, arbejdsmæssigt? Det, der så sker, er, at jeg modtager kærlige råd og vejledning fra den åndelige verden, som jeg så videregiver. Klienten har stadig sin frie vilje og kan gøre nøjagtigt, hvad han vil.

Husk på, at vi jo alle sammen besidder disse clairvoyante eller intuitive evner mere eller mindre, og den tanke gør det nok lidt mindre farligt. Det er kun er spørgsmål om, hvor langt vi er i vores spirituelle udvikling. Man kan sammenligne det med, at vi alle kan øve os i at blive gode til at spille klaver, men ikke alle bliver lige gode til det.


Hilsen fra en afdød

Da Kit endelig ved pres fra sin tvillingesøster indså, at det var den alternative vej, hun skulle gå, gik hun 100 procent ind for sagen.

- Jeg var fast besluttet på at blive rigtig god, og jeg er taknemlig overfor min søster, som i øvrigt har arbejdet som healer i tyve år, for at hun gav mig det kærlige puf.

Kit, som er medlem af Clairvoyant-foreningen, tog Danmarks længste uddannelse i clairvoyance hos Steen Kofoed og Sten Krarup på Institut for clairvoyance i København. Den tager halvandet år med både teori og praksis – herunder rigtig mange klienter - og slutter med både skriftlig og mundtlig eksamen.

På skolen lærte Kit blandt andet om de spændende chakra-systemer.

- I clairvoyance bruger vi pande-, hals- og hjertechakra. I pandechakraet kan jeg se billeder og symboler, jeg skal tolke på. Og så kan jeg se afdøde. Ofte har folk ikke fået sagt ordentligt farvel til deres kære afdøde. Når jeg så får en besked igennem fra den døde, kan det virke helt overvældende og meget bevægende på klienten. Men det er som regel en fantastisk befrielse at få at vide, at alt er godt hos den person, man har elsket og savnet.

I mit halschakra hører jeg deciderede beskeder eller enkelte ord, og hjertechakraet er intuitionen, fornemmelsen eller klarfølelsen af, hvad der rører sig i personen overfor mig.

Resultatet, som oftest er yderst positivt, er næsten lønnen i sig selv for Kit.

- Jeg kan simpelthen blive så overrasket over den udvikling, folk har været igennem efter en clairvoyance. Det er en evig dyb glæde for mig at opleve, hvordan et menneske kan vokse og se de muligheder, han får.

Jeg ser jo folk uden overskud, der er trætte og matte. Og når de så får hjælp og vejledning til selv at tage affære, går de i krig med at lave nogle andre ting i deres liv og begynder at stråle. Det er rørende og skønt!


Af Mary Steengaard

Foto: Karl Ravn

Clairvoyantkit.dk

v/Kit Liesel Dalager

Tlf: 2891 0760 

kit@clairvoyancekit.dk

Jeg  har senest været i: 

Greve, Solrød, Ishøj, Køge, Brønshøj, København, Roskilde, Hundige, Odense Kalundborg, Stenløse, Tåstrup, Charlottenlund, Holbæk, Vordingborg, Svendborg, Amager, Vedbæk, Rungsted, Viby Sjælland,Nykøbing.Falster. maribo, Malmø, Bornholm.Struer.Århus, juelsminde.Gilleleje.Ramsømagle,

Ballerup

Jeg er medlem af clairvoyantforeningen og overholder foreningens etiske regelsæt, bl. a. med 100% tavshedspligt.